Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του γυμναστηρίου Nick’ s Athletic  Center!                      

Στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του γυμναστηρίου μας, που βρίσκεται στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου 10 στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ), με σύγχρονα όργανα γυμναστικής και ποικιλία ομαδικών και ατομικών προγραμμάτων, σε συνδυασμό με την πείρα μας από το 1996, μπορείτε να αποκτήσετε σωστή φυσική κατάσταση και καλογυμνασμένο σώμα.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο χώρο μας από εξειδικευμένο προσωπικό – πτυχιούχοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής – είναι: Body Building, Aerobic, Step, Σουηδική, Σύσφιξη, Αδυνάτισμα, Yoga, Pilates, Cross Training, Zumba, Solarium, Σάουνα, Λιπομέτρηση μέσω Διαιτολόγου, Kick Boxing – Πυγμαχία (με ring), Παγκράτιο (ενηλίκων-παιδικό), Πλατφόρμα Δόνησης, Σύστημα προπόνησης με ιμάντες.

Επίσης, παρέχονται και υπηρεσίες προσωπικής εκγύμνασης (personal training): yoga, pilates, σουηδική, σύστημα προπόνησης με ιμάντες, cross training, μυική ενδυνάμωση.

Υπάρχει πλήρης παρακολούθηση τις ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου ώστε να δημιουργηθεί το προσωπικό σας πρόγραμμα και η εκτέλεσή του με την εποπτεία των έμπειρων γυμναστών καθώς και ειδικά προγράμματα για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων (κύφωση – λόρδωση – σκολίωση).

Το γυμναστήριο διαθέτει χώρο υποδοχής, κλιματιζόμενη αίθουσα για βάρη πλήρως εξοπλισμένη και αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων ευρωπαϊκών προδιαγραφών 180 τ.μ. (με ειδικό αντικραδασμικό δάπεδο).

Με εκτίμηση: Νίκος & Αντώνης Δ. Χωραφόπουλος

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Nick’ s Athletic Center

Οδ. Ανδρούτσου 10 (πλησίον ΗΣΑΠ)

Μαρούσι

Τηλ. – Fax : 210 80 68 166

Email: nicksathleticcenter@yahoo.gr

Free WiFi

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

*
*
*
*